12 Aralık 2010

Dolce&Gabbana'lı Scarlett..


Dolce&Gabbana'nın yılbaşı için hazırladığı makyaj ürünlerinin tanıtıldığı reklam kampanyasının bu seneki yüzü Scarlett Johansson oldu. Seksi yıldız, her biri birer mücevher görünümündeki yeni makyaj serisinin tanıtımı için siyah satenler arasında yakışıklı modellerle birlikte poz verdi. Dolce&Gabbana'nın diğer kampanyalarında olduğu gibi bu çekimlerde de kadınsılık ön plandaydı. Ünlü yıldızın karşısında poz verdiği fotoğrafçı ise Robert Bellamy.


Her ne kadar biz Scarlett Johansson'u hep kıpkırmızı dudaklarıyla benimsemiş olsak da naturel dudakların da Scarlett'e ne kadar yakıştığını böylece görmüş olduk. Çekimlerin makyaj danışmanı ünlü makyaj uzmanı Pat McGrath, ünlü yıldızın gözlerini vurgularken, dudakları içinse parlatıcı ile belirginleştirilmiş naturel bir tarzı tercih etmiş.


Markanın yeni ürünlerine bakacak olursak, bu senenin trendi olan yumuşak çikolata tonları ve fındık kabuğu; yanaklar ve dudaklar içinse pembe tonları ağırlıklı olarak yer almış. Gözler için mürdüm tonlarıyla kombine edilmiş 'smokey eyes' öneriliyor. Dolce&Gabbana'nın bu yeni serisinin dikkat çeken bir başka özelliği de ürünlerin her birinin altın rengindeki özel tasarımları. Yılbaşına yaklaşırken sevdiklerimiz için güzel bir hediye seçeneği olabilecek bu ürünler, her elinize aldığınızda ne kadar değerli olduğunu hissettirmeyi başarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...