10 Aralık 2010

Çöl Rüzgarları Esiyor..



Maceraya hazır mısınız? Çünkü bu sezon sahra rüzgarlarında savrulma ve içinizdeki vahşi kediyi ortaya çıkarma zamanı. Sezonun yeni trendi bej tonları, leopar ve zebra desenleri ile etnik motifler içinizde uyuyan maceracıyı uyandırıyor. Kendi tarzınıza da uygun hale getirebileceğiniz bu renk ve desenleri ister spor giyiminize, ister gece kıyafetlerinize adapte edebilirsiniz.

Çöl rüzgarlarının estiği bu sezon gardırobunuzda olmazsa olmaz renk bej. Beyaz ya da pastel tonlarında bir bluz ile beraber giyebileceğiniz bej pantolonlar size oldukça geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Yigel Azrouel gibi bazı modacılar bejin tonlarını birbiri ile kullanırken, bir yandan da güçlü kontrastlar göze çarpıyor. Alexander Wang koleksiyonundaki gibi beji metalik renklerle de karıştırabilirsiniz. Şimdiden Kate Bosworth, Victoria Beckham, Penelope Cruz ve Dakota Fanning gibi isimler bu modayı benimseyenler arasında.


Baskın renklerin yer aldığı güçlü kontrastlı etnik elbiselerle, leopar ve zebra deseni bu sezonun imzalarından. Ancak bu dikkat çekici desenlere tepeden tırnağa bürünmek size iddialı geliyorsa, bu desenleri aksesuarlarınızda da tercih edebilirsiniz.

Bu sezon ince çizgili koyu kahveler bizi 70lerin modasına götürürken, harem pantolanlar da sahra rüzgarlarıyla birlikte geri dönenlerden. Ancak burada da pastel tonlar hakim. Harem tarzı pantolonlarla birlikte giyeceğiniz leopar desenli bluzlar sizi tam bir 'sahara chick'e dönüştürebilir. Sade olmayı tercih edenlerdenseniz tepeden tırnağa bejin tonlarına bürünmek sizin sahra güzeli gibi görünmenizi sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...