11 Mart 2011

Moda ve Ünlüler Dünyasından Son Haberler.. (11 Mart 2011)

Moda ve ünlüler dünyasında kısa zamanda o kadar çok gelişme oluyor ki hızına yetişmek mümkün değil.. John Galliano'nun Dior'daki işine son verilmesinden, Emma Watson'ın önlenemez yükselişine kadar işte son günlerin en çok konuşulan olayları..




1. Mad Men'in güzel yıldızı Christina Hendricks, Vivienne Westwood'un 'Get a Life' adlı mücevher koleksiyonunun yeni yüzü oldu.


2. Blake Lively, Chanel'in yeni reklam afişinde!!





3. Christian Dior'un efsane tasarımcılarından John Galliano, Yahudi bir çifte hakaret ettiği gerekçesiyle Paris'te tutuklandı. Kefaletle serbest bırakılan ünlü tasarımcının Dior'daki işine son verildi.




4. Keira Knigthly, Coco Mademoiselle'in yeni reklam afişinde yer aldı.




5. Katy Perry, Yeni Zellanda'nın önde gelen saç bakım markası ghd'nin yeni reklam kampanyası için efsane fotoğrafçı David LaChappelle'e poz verecek..






6. Eva Mendez, Reebok Easystone'un yeni yüzü ve modeli oldu. Ünlü yıldız formunu ve güzel kalçalarını bu ayakkabılara mı borçlu acaba?




7. Eşinden boşanan ve zor günler geçirdiği gözlerden kaçmayan Christina Aguilera, uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla tutuklandı.







8. Müzik dünyasından bir haber daha.. Kanye West, Central Saint Martin Üniversitesi'nde moda okumaya hazırlanıyormuş..




9. Emma Watson'ın engellenemez yükselişi..Burberry'nin genç mankeni, Lancome'un yeni yüzü ve en son olarak da Free People için kendi hazırladığı koleksiyona mankenlik yapan genç yıldız, şimdi de Alberta Ferretti için yeni bir mini koleksiyon hazırlıyor.











10. Bulgari, 1.84 milyar avroluk bir anlaşmayla hisselerinin %51'ini LVMH grubuna vermeye hazırlanıyor. Bu anlaşmanın karşılığında ise Bulgari, LVMH bünyesinde en büyük ikinci aile hissedarı olmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl Hermes'in hisselerinin büyük bir çoğunluğunu alan LVMH grubu; Fendi, Emilio Pucci, Kenzo, Givenchy, Dior ve Guerlain gibi moda ve kozmetik markalarının yanı sıra Moet, Chandon ve Dom Perignon şampanyalarını da bünyesinde bulunduruyor.





11. Son haberimiz de müzik dünyasının çılgın prensesinden.. Gwen Stefani, ELLE'in Nisan sayısının kapağında yer alacak..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...