25 Şubat 2011

Oscar'lara 2 Kala Anne Hathaway..

Bu yıl 83.'sü gerçekleştirilecek Oscar Töreni'nin sunuculuğunu gerek oyunculuğu gerekse giyim tarzı ile her zaman beğenimizi kazanan Anne Hathaway üstleniyor. Son filmi 'Love and Other Drugs'ta izlediğimiz güzel oyuncuya eşlik edecek isim ise yine bu senenin iddialı filmleri arasında yer alan '127 Hours'da izlediğimiz James Franco olacak. 




Anne Hathaway'in bu sene Kırmızı Halı'da ne giyeceği çoktandır merak konusu. Özellikle bu yılki Altın Küre Ödül Töreni'nde giydiği zarif ve şık Armani elbisesinden sonra beklentiler oldukça yükseldi. 



Anne Hathaway'in oyunculuğunun yanında bayıldığımız bir başka tarafı da giyim tarzı. Özellikle önemli gecelerde seçtiği kıyafetlere baktığımızda dönemin trendlerini nasıl kendine yakıştırmayı bildiğini görüyoruz. 


Ünlü yıldız zaten geçtiğimiz seneden beri katıldığı hiçbir organizasyonda şıklık konusunda taviz vermiyor.

Son filminin galasında rol arkadaşı Jake Gyllenhaal ile birlikte

Nobel Barış Ödülü Konseri


Son filminin New York galası, Armani elbisesiyle

Günlük hayatta ise kendine has rahat ve bohem giyimiyle beğenimizi kazanmaya devam ediyor. Ayağından çıkarmadığı babetleri ve kocaman gözlükleriyle bu halini çok seviyoruz. :)







Bir de kulağımıza gelen küçük bir sürpriz! 2012 yılında vizyona girecek yeni Batman filminde Cat Woman'ı Anne Hathaway canlandıracak. Bu sene güzel oyuncu gündemden düşmeyeceğe benziyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...