3 Şubat 2011

Bu Sezon Dudaklar Başrolde!



Her kadının çantasında olmazsa olmazlarından olan ruj, bu sezonun makyaj modasına damgasını vuran ürün oldu. İster iddialı makyajı sevin, ister varla yok arası makyajı ve doğal görünümü tercih edin bu sezon trendler herkese hitap edebilecek geniş bir yelpazaye sahip.


Sezonun makyaj trendlerini kısaca gruplamak gerekirse; naturel tonlar ve yumuşak şeftali tonları ile iddialı vurucu 'neon' renkler öne çıkanlar.


Naturel tonlar bu sene podyumlarda Dolce&Gabbana, Chanel ve Kenzo'nun tercihleri arasındaydı. Yumuşak pembe ve şeftali tonları ile belirginleştirilmiş dudakları isterseniz sadece maskara ve allıktan oluşan sade bir makyajla ya da iddialı bir göz makyajı ile kullanabilirsiniz. 

Chanel
Dolce & Gabbana
Kenzo

Bu sezonun bir başka trendi ise iddialı neon renkler. Koyu kırmızıdan, portakal tonlarına, şeker pembesinden, fuşyaya varıncaya kadar iddialı ve mat olmak kaydı ile istediğiniz rengi tercih edebilirsiniz. 

Bu tarz renkleri kullanırken dikkat edilmesi gereken nokta dengeyi sağlamak. Bu nedenle sadece maskara ile belirginleştirilmiş gözler, ya da naturel renklerde cilt tonları dengeyi sağlamanıza yardımcı olacaktır.





Bu sezonun trend renkleri için öneriler..



Boby Brown Brownie Pink

Clinique Merlot

Lancome Coret

Lorac Nude Scene

NARS Shinagar (Metalic Raspberry)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...