9 Ocak 2011

Uzak Durulması Gereken Trendler

1. Baştan Aşağı Desenli Giymek
Alt ve üst kontrast desenli ya da tamamen tek desenli giysiler podyumda güzel durabilir ancak sokakta sizi Aysel Gürel gibi gösterecektir.






2. Palazzo Pantolonlar
Bu senenin trendlerinden biri de rahat bol pantolonlar. Ama gerçekte kaçımız bu kadar iddialı pantolonları kaldırabilecek vücutlara sahibiz. Boyunuz kısa ise özellikle uzak durmanız gerekiyor. Yine de fiziğine güvenenler uygun kombinasyonlar yaratabilirler.






 3. Patchwork 
Annelerimizin ya da anneannelerimizin masa ve yatak örtüsü olarak kullandıkları bu motifler bu sene podyumlarda çok farklı kullanımlarla yer aldı. Sokak modasında aksesuarlarda özellikle de atkılarda kullanabilirsiniz ama patchwork bir elbise sizi yatak örtüsü giyip dışarı çıkmış gibi gösterebilir. 



 4. Arkası Açık Alçak Topuklular
'Kitten' ya da diğer adıyla alçak topuklular bu sene her yerde. Ama giyerken dikkat etmeniz gereken ince detaylar var. Örneğin yanlış kombinlerin altına giymek ya da arkası bantlı alçak topuklular sizi 'teyze' gibi gösterecektir.


5. Aşırı Kürk
Kürk modası geri döndü. Çantadan yeleğe her şeyi kürklü bulmanız mümkün. Peki dengeyi nasıl sağlayacaksınız? İşte size küçük bir ipucu; eğer çok uzun boylu değilseniz veya göğüs ya da orta bölgeniz kalınsa tamamı kürk olan palto ve yeleklerden uzak durmanız sizin yararınıza. Yoksa olduğunuzdan kalın görünebilirsiniz. Bunun yerine kürkü yakanızda ya da çanta şapka gibi aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...