16 Ocak 2011

Moda ve Ünlüler Dünyasından Son Haberler.. (16 Ocak 2011)

2011 moda ve magazin dünyası için hızlı başladı. En sık duyduğumuz haberler ise genellikle sürpriz hamilelikler oldu.



Bu yılın belki de en beklenmeyen 'bebek' haberi Natalie Portman'dan geldi. Ünlü oyuncunun en son rol aldığı 'Black Swan' adlı filmin koreografı Benjamin Millepied ile nişanlandığını ve hamile olduğunu açıklaması magazin dünyasını oldukça şaşırttı.



Bir diğer hamilelik haberi de Victoria Beckham'dan geldi. Beckham çifti 4. çocuklarını heyecanla beklemeye başladılar. 




Bir başka bebek haberi de Miranda Kerr'den geldi. Victoria's Secret'ın meleği olarak tanınan ünlü manken 7 Ocak'ta Orlando Bloom'dan ilk erkek çocuğunu dünyaya getirdi. 




Bitti mi bitmedi.. Bir diğer bebek haberi de model Devon Aoki'den geldi.





Ünlülerin stil danışmanı ve 'The Rachel Zoe Project' adlı televizyon serisinin yaratıcısı Rachel Zoe, kendine ait çalışması 2011 Sonbahar Koleksiyonunu sundu. Ancak koleksiyon tartışmaları da beraberinde getirdi. Söylentilere göre ünlü stilistin koleksiyonunda yer alan bazı parçaların 'vintage' tasarımlardan fazlaca esinlendiği yolunda. 




Mad Men'in sevilen oyuncusu Christina Hendricks'in eskiden Playboy'a verdiği pozlar internete düştü. Neyseki fotoğraf burada yayınlanabilecek nitelikte :)




Carine Roitfeld'in Fransız Vogue'dan ayrılmasının ardından herkes baş editörlük koltuğuna kimin geçeceğini merakla bekliyordu. Son dedikodular bu koltuğa Miss Piggy'nin geçeceği yolunda. Evet yanlış duymadınız :) Bu yılın sonuna doğru vizyona girmesi beklenen yeni Muppets filminde Miss Piggy'nin Vogue'a editör olması bekleniyor.


 Katie Holmes, Ann Taylor'ın yeni yüzü oldu. 




L'Oreal'in piyasaya sunacağı yeni rujun tanıtım kampanyasında Gwen Stefani'nin yer alacağı duyuruldu.




Rihanna'nın Amerikan Vogue'un Nisan sayısı için ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz ile çekimler yaptığı dedikoduları yayıldı. Söylentiye kaynak olarak da Rihanna'nın kendi twitter sayfasından yazdıkları gösteriliyor. 






Aynı derginin Şubat sayısında kapak fotoğrafında Kristen Stewart, Mart'ta ise Lady Gaga olacağı bir başka söylenti. Öyle görünüyor ki Vogue bu sene tam arşivlik olacak :))











Bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbul Fashion Week 2011, 3-6 Şubat tarihleri arasında Santral İstanbul'un Ana Galeri Binası'nda gerçekleştirilecek.  




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...