12 Temmuz 2011

Moda ve Ünlüler Dünyasında Neler Oluyor?

Yıldızların dünyasının hızına yetişmek zor.. En son moda haberlerinden, podyum dedikodularına; müzik dünyasından, ünlüler camiyasına işte son birkaç haftada olup bitenler..

1. Beckham'ların Bir Kızları Oldu
Victoria Beckham, geçtiğimiz gün Los Angeles'daki Cedars Sinai hastanesinde bir kız çocuk dünyaya getirdi. Çift, ilk kız bebeklerine 'Harper Seven' ismini verdi. 1999 yılında evlenen çiftin 11, 8 ve 5 yaşlarında 3 erkek çocukları var..



2. Rihanna, Armani İçgiyim ve Jeans'in Yeni Yüzü Oldu
Megan Fox'un ardından bu sonbahar dönemi reklam kampanlarında Rihanna'nın yer alacağı belli oldu. 



3. Freja Beha Erichsen ve Arizona Muse Beraberliği Ortaya Çıktı
 Chanel Haute Couture Şovunda ortaya çıkan dedikoduların ardından bir açıklama gelmese de podyumların iki güzelinin birlikte olduğu söyleniyor..



4. Anna Wintour Legion Of Honor'a Layık Görüldü
Vogue'un efsane editörü Anna Wintour, Paris'te düzenlenen bir törenle Sarkozy'den Legion Of Honor Madalyası aldı. Daha önce Giorgio Armani, Nicole Farhi ve Karl Lagerfeld gibi modacıların da aldığı bu onur madalyasını alırken Wintour'un heyecanı gözlerden kaçmadı. Hayatı birçok film, belgesel ve kitaba konu olan Anna Wintour'ın kendi otobiyografisini yazmaya başladığı yönünde dedikodular var..



5. Yeni Lady Gaga Videosu Yayında! 
Lady Gaga, 'Born This Way' albümünden 3. single'ı 'The Edge of Glory'nin premier'ini geçtiğimiz günlerde yaptı. 




6. Tom Ford ve Nicola Formichetti'nin Şişman Takıntısı
Geçtiğimiz günler de iki ünlü tasarımcı da verdikleri röportajlarında şişman insanlarla ilgili ilginç söylemlerde bulundular.. Tom Ford, Time Out Hong Kong'a verdiği röportajda Amerikalıların aşırı şişman olduklarından ve İngilizlerin de gittikçe onlara benzediğinden şikayetçi oldu. Meslektaşı Nicola Formichetti ise verdiği bir röportajda şişman modellerle çalışmanın zor olduğunu ve bir daha şişman modellerle çalışmak istemediğini açıkladı. Tahmin edersiniz ki şişman dedikleri kişiler obezite kapsamındaki kişiler değiller.. Moda dünyası gittikçe bizi iğne ipliğe çevirmeye kararlı görünüyor :) 


7. Sarah Jessica Parker, Vogue'un Ağustos Sayısına Konuk Oluyor
Vogue'un 'yaş' temalı Ağustos sayısında Sarah Jessica Parker'ı göreceğiz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...