29 Nisan 2011

Kate Olmadan Asla!

Carine Roitfelt'in Vogue Paris'ten ayrılmasının üzerinden iki sayı geçti.. Emmanuelle Alt editörlüğünde çıkan ilk sayı olan Nisan sayısının kapağında daha önce defalarca Vogue'a poz vermiş bir isim Gisele Bündchen vardı. Derginin Mayıs sayısınsa ise yine artık Vogue'a kaç kere kapak olduğunu sayamadığımız bir başka isim Kate Moss var. Mert & Marcus'a poz veren Moss, her zamanki gibi nefes kesici pozlarla karşımıza çıkıyor..


Red by Valentino 2011 İlkbahar/Yaz Kataloğu


25 Nisan 2011

H&M 2011 İlkbahar/Yaz İç Giyim Koleksiyonu

H&M, iç giyim denilince ilk akla gelen isimlerden olmamasına rağmen, oldukça geniş bir koleksiyona sahip. Rahatlıktan ödün vermeden kendinizi içinde çekici de hissedebileceğiniz birçok ürüne sahip. H&M'in iç çamaşırı ve uyku giyim koleksiyonun fiyatları da oldukça uygun..

Bershka 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Bershka'nın İlkbahar/Yaz koleksiyonu 'sıcak havalar artık gelsin' dedirten cinsten.. Rengarenk şortlar ve çiçek desenliler koleksiyonda en çok beğendiğim temalar oldu. Anlaşılan bu yaz çok eğlenceli geçecek! :)

22 Nisan 2011

Gisele'i Nasıl Alırdınız?

Dünya'nın en çok kazanan mankeni ünvanına sahip Gisele Bündchen, Numero dergisinin Tokyo versiyonunun 2011 Mayıs sayısına konuk oluyor. Christopher Kane, Gucci ve Prada'nın 2011 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarından parçaların yer aldığı çekimlerde ünlü manken karşımıza farklı peruklarla farklı Gisele'ler olarak çıkıyor. 

Peki siz hangi Gisele'i daha çok beğendiniz?


GHD'nin Yeni Yüzü Katy Perry..

GHD Saç bakım ürünlerinin yeni yüzü olan Katy Perry, markanın 2011 tanıtım kampanyası için poz verdi. 'Iconic Eras of Style' adlı kampanya 50ler, 70ler ve 80lerin tarzını yansıtan 3 ayrı fotoğraftan oluşuyor. Katy Perry'nin poz verdiği isim de ünlü fotoğrafçı David LaChapelle olunca ortaya birbirinden iddialı fotoğraflar çıkmış..




18 Nisan 2011

Red by Valentino Reklam Kampanyası..

Valentino'nun 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonuna ait en son reklam kampanyası geçtiğimiz gün yayınlandı. Klasikleşmiş Valentino dokunuşları dantel ve payetlerle birleşince ortaya masal havasında bir koleksiyon çıkmış. Çekimi ise Pablo Arroyo gerçekleştirmiş..

14 Nisan 2011

Lady Gaga, Ünlü Fotoğrafçı Terry Richardson'a Poz Verdi..

Lady Gaga, Harper's Bazaar Dergisi'nin Mayıs sayısı için ünlü fotoğrafçı Terry Richardson ile çalıştı. Yine birbirinden uçuk kıyafetlerle poz veren ünlü şarkıcının stil danışmanlığını her zamanki gibi Nicola Formichetti üstlendi.


Victoria's Secret'la Safari Keyfi..

Victoria's Secret'ın İlkbahar/Yaz Koleksiyonu kapsamında çıkan 'Safari in Color' serisi kaçırılmayacak cinsten.. Sezonun trendleri çiçek motifleri ile leopar ve zebra desenlilere koleksiyonda bolca yer verilmiş..



12 Nisan 2011

Burberry'nin Nisan Yağmurları..


İlk kez 1856 yılında Thomas Burberry tarafından tasarlanan trench coat ile moda dünyasına giren Burberry, artık moda denilince aklımıza gelen ilk markalardan biri oldu. Burberry, 155. yaşını kutladığı şu günlerde yeni bir kapsül koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. 

Coca-Cola'nın Modaya Doyduğu An..

Karl Lagerfeld şimdi de Coca-Cola'ya el attı ve Coca-Cola Light şişelerini baştan yarattı. Ünlü tasarımcının hazırladığı 3 özel tasarım 'Diet Coke Limited Edition Collection by Karl Lagerfeld' adıyla piyasaya sunulacak. Bu 'chic' şişeleri koleksiyonuna katmak isteyenler 9 Mayıs'tan itibaren takibe geçsinler. :)


1 Nisan 2011

Ken'in Dönüşü..

Ken, bir süredir Los Angeles'ın reklam panolarını eski sevgilisi Barbie'ye geri dön çağrısı yapmak için kullanıyordu. Başlangıçta geçmişte kalan bu büyük aşkın tekrar alevlenmesi herkesi şaşırttı. Ama kısa bir süre sonra nedeni de anlaşıldı..




Mert & Marcus'un Objektifinden Kate Moss..

Kate Moss, Vogue Japan'ın Mayıs sayısına konuk oluyor. Mert Alas & Marcus Piggott'un objektifinden yansıyanlar..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...