28 Şubat 2011

2011 Akademi Ödülleri - Kırmızı Halı


Akademi Ödülleri geçtiğimiz gece Los Angeles'ta gerçekleştirilen görkemli bir ödül töreniyle sahiplerini buldu. Bu sene birbirinden iddialı filmlerin yer aldığı geceye, en iyi film ve en iyi yönetmen dahil toplam 4 ödül alarak King's Speech damgasını vurdu. En iyi kadın oyuncu Oscarını Black Swan filmiyle karnı burnunda anne adayı Natalie Portman kazanırken, en iyi erkek oyuncu Oscarını ise yine King's Speech filmiyle Colin Firth aldı. 

Serin ama güneşli bir güne uyanan Hollywood'un gecesi de kırmızı halıdaki yıldızlar sayesinde ışıl ışıldı. Ünlü oyuncular bu sene tam bir yıldız gibi görünmeye karar vermiş olmalı ki kırmızı halıda payetli ve lame elbiseler ağırlıktaydı.


James Franco ile birlikte törenin sunuculuğunu yapan Anne Hathaway, muhteşem sahne şovuyla geceyi renklendirdi. Gece boyunca sürekli değiştirdiği birbirinden güzel elbiselerle izleyenleri adeta büyüledi.


25 Şubat 2011

Oscar'lara 2 Kala Anne Hathaway..

Bu yıl 83.'sü gerçekleştirilecek Oscar Töreni'nin sunuculuğunu gerek oyunculuğu gerekse giyim tarzı ile her zaman beğenimizi kazanan Anne Hathaway üstleniyor. Son filmi 'Love and Other Drugs'ta izlediğimiz güzel oyuncuya eşlik edecek isim ise yine bu senenin iddialı filmleri arasında yer alan '127 Hours'da izlediğimiz James Franco olacak. 


Mango'dan İki Yeni Koleksiyon

Mango'nun İlkbahar/Yaz Kolesiyonu oldukça iddialı görünüyor. 'Utility Chic' ve 'Sheer Minimalism' adıyla sunduğu iki koleksiyon da birbirinden şık ve trend parçalar içeriyor. 'Utility Chic' serisi biraz daha  gündelik giyimi ve rahatlığı ön plana çıkarır iken, 'Sheer Minimalism' serisinde isminden de anlaşılabileceği gibi sadelik ve şıklık öne çıkıyor. Bu ilkbaharın ve yazın vazgeçilmezleri arasına girecek çiçek desenliler ve denizci modası Mango'nun koleksiyonunda şimdiden yerini almış. 


24 Şubat 2011

Beymen 2011 İlkbahar/Yaz Aksesuarları

Beymen'in 2011 İlkbahar/Yaz Aksesuar Koleksiyonu'na ait reklam kampanyası geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Özellikle klasikten vazgeçmeyenlerin ilgisini çekecek koleksiyonda  kadınsılık ve şıklık yine ön planda. Koray Birand'ın gerçekleştirdiği çekimlerde kampanyanın tanıtım yüzü olarak Rus manken Tanya Dziahilev ile çalışılmış.


22 Şubat 2011

Diesel Adası'na Hoşgeldiniz

Diesel 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nu tanıttığı Diesel Island (Diesel Adası) isimli yeni reklam kampanyasıyla daha önce 'be stupid' (aptal ol) sloganıyla çıktığı yola devam ediyor.Yeni kampanyanın çıkış noktası yeni bir oluşum, yeni bir nesil. İçinde bulunduğumuz dünyanın kötü gidişine ve kaynakların tüketilişine tepki olarak Diesel Adası duruyor. Bu adada oluşturulan yeni ulus eski hataları tekrarlamayacak, aptal ve cesur bir nesilden oluşuyor.


21 Şubat 2011

İpekyol 2011 İlkbahar/Yaz Kataloğu

İpekyol 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu o kadar geniş ki ; klasiğinden, sporuna, gece elbiselerinden, bikinilere aradığınız herşeyi tek koleksiyon içinde sunuyor. Tarzınız ne olursa olsun beğeneceğiniz bir şeyler bulacaksınız..


19 Şubat 2011

Adriana Lima'yla La Dolce Vita!

Vogue İtalya'nın bu ayki konuğu Adriana Lima idi. Vincent Peters'ın gerçekleştirdiği çekimlerde zerafetin ve klasikliğin havası ön planda hissediliyor. Valentino ve D&G elbiselerle poz veren Adriana, aynı Fellini filmlerinden çıkmış gibi..



18 Şubat 2011

Bu Ayakkabılara Bayıldık!

6 yıl Hotiç'in tasarım ekibinde yer almış Ahmet Baytar'ın kendine ait yeni ayakkabı ve aksesuar koleksiyonuna Galata'daki Paris Texas Butik'ten ulaşabilirsiniz.


Pepe Jeans'ten Andy Warhol Özel Koleksiyonu

Andy Warhol, moda dünyasına ilham vermeye devam ediyor. Pepe Jeans'in hazırladığı koleksiyon ünlü sanatçıya ve akıllara kazınmış eserlerine göndermeler içeriyor.


Beyonce Gittikçe Sarışınlaşıyor..

Giyim tarzıyla, konserleri ve şarkılarıyla her zaman ne kadar cesur ve iddialı olduğunu gösteren sahnelerin divası Beyonce, şimdi de yeni saç rengi ile iddiasını devam ettiriyor. 


17 Şubat 2011

Penti 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Penti'nin yeni koleksiyonu birbirinden şık iç çamaşırları ve geceliklerle beğeniye sunuldu. Kadınsılığın ön planda olduğu koleksiyonda aynı zamanda sezonun trendi desenli çoraplar da yer alıyor. 


16 Şubat 2011

İki Ters Bir Düz Rihanna

Rihanna'nın Reb'l Fleur adlı parfümünün reklam filmi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Şöhrete ulaşıp parfüm çıkarma kervanına katılan Rihanna, farkını ortaya koymak istemiş olmalı ki ilginç bir reklam filmiyle karşımıza geliyor..


Lady Gaga Gündemden Düşmemeye Kararlı

Önce Mugler klibi, ardından Purple Dergisi'ne verdiği pozlar, Grammy Ödül Töreni'nindeki iddialı girişi ve sahne şovu, en son olarak da Vogue Dergisi'nin Mart sayısına verdiği pozlar.. Lady Gaga onu unutmamıza asla izin vermiyor. Mayıs ayında çıkacak yeni albümünden sonra ise ondan başka bir şey konuşulmayacağa benziyor. 


Koton 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Koray Birand'ın fotoğraflarından oluşan Koton'un yeni reklam kampanyası geçtiğimiz günlerde yayınladı. Koleksiyonda yer alan geniş paçalı pantolonlar ve boyundan bağlı elbiseler 70'lerin ruhunu geri getiriyor..


Burberry Black Label 2011 İlkbahar/Yaz Kataloğu


14 Şubat 2011

Grammy Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu..


Bu yıl 53.'sü düzenlenen Grammy Müzik Ödülleri Los Angeles, Staples Center'da yapılan muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Barbara Streisand, Katy Perry, Rihanna, Eminem, Lady Gaga, Bob Dylan ve Justin Bieber gibi yıldızların sahne aldığı gecede en büyüleyici performans Rolling Stones'un solisti 67 yaşındaki Mick Jagger'dan geldi.

11 Şubat 2011

Sevgililer Günü'nde Ne Giysem?

Şık bir restoranda akşam yemeği mi, parkta çimenlerin üzerinde romantik bir piknik mi? Yoksa evde kendi ellerinizle hazırladığınız sürpriz bir yemek mi? Sevdiğiniz yanınızda olduktan sonra bu seçeneklerin hepsi kulağa güzel geliyor. Peki bu özel günde ne giyeceğinize karar verdiniz mi? Programınız ne olursa olsun aşağıdaki önerilerden biri mutlaka hoşunuza gidecektir..


Katy Perry ELLE'in Mart Sayısında..


10 Şubat 2011

Sevgililer Günü'nü Masallardaki Gibi Yaşayın!

Hepimiz masallarla büyüdük ve aşkı masallardan öğrendik.. Şimdi yılın bu en romantik zamanında aşkımızı masallardaki gibi yaşama vakti..


Lady Gaga Purple Dergisi'nde..

Lady Gaga Supreme için Purple Dergisi'ne poz verdi. Fotoğrafları ise yakın arkadaşı Terry Richardson çekti. İçinde Lady Gaga'yla ilgili her şeyde beklenti yüksek olduğundan bu fotoğraflar birazcık hayal kırıklığı yarattı.


9 Şubat 2011

Bir İstanbul Fashion Week Geldi Geçti..


Bu yıl 4.'sü düzenlenen İstanbul Fashion Week sona erdi. Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Simay Bülbül, Günseli Türkay, Özlem KayaÖzgür Mansur ve Gamze Saraçoğlu gibi isimlerin katıldığı etkinlik 4 gün boyunca devam etti. Etkinliğe ünlü modacılarımızın yanı sıra Koton, Mavi, Damat Tween ve Derimod gibi markalar da katılarak yeni koleksiyonlarını tanıttılar. Geçen sene karma defilede dikkatleri üzerine çeken Günseli Türkay ile kendine has tarzı ve deriye yepyeni bir yorum getiren Simay Bülbül en heyecanla beklenen isimler oldular. Benim favorim ise koleksiyonlarıyla Özgür Mansur ve Atıl Kutoğlu oldu. 

5 Şubat 2011

Zara'da 70'lerin Modasına Dönüş..

Zara 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu sadeliğinin yanında cesur kesimleriyle dikkat çekiyor. 70lerin havasının yoğun bir şeklide hissedildiği yeni koleksiyonda geniş paça pantolonlar ve rahat bol kesimler ön planda.


Keira Knightley ELLE'in Mart Sayısında..

Keira Knightley, ELLE'in Mart sayısında Tom Ford imzalı giysilerle karşımıza çıkacak.

H&M 'Bilinçli' Olmaya Davet Ediyor..

H&M,  İlkbahar/Yaz Koleksiyonu kapsamında hazırladığı 'conscious' isimli seri ile giyim dünyasının dikkatini doğal hayata ve geri dönüşümün önemine çekmeye hazırlanıyor. Tamamen geri dönüştürülebilir organik pamuklulardan oluşan bu koleksiyon ile şıklığınızdan taviz vermeden doğayı da korumaya devam edeceksiniz. H&M Conscious Koleksiyonu 14 Nisan'dan itibaren tüm H&M mağazalarında..


4 Şubat 2011

Victoria's Secret'tan Sevgililer Gününe Özel Seri: Love Me!

Victoria's Secret Sevgililer günü öncesi sürprizi geldi. Sevgililer gününe özel hazırladığı 'Love Me' serisinde birbirinden güzel yeni iç çamaşırları ile kampanya ile aynı ismi taşıyan yeni bir parfüm piyasaya sundu. Tanıtım filminde ise Victoria'nın ünlü melekleri Adriana Lima, Candice Swanepoel ve Erin Heatherton yer aldı.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...